Nepriklausomybės dienos punšas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Švęskite Kovo 11-ąją ragaudami šio pavasariško punšo.

Ingredientai

12 citrinų sultys
900 g cukraus glajaus
600 ml stiprios arbatos
3 buteliai sauso raudonojo vyno
1 butelis brendžio
1 butelis atšaldyto šampano
citrinos griežinėlių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į punšo indą supilkite citrinų sultis ir cukrų. Žiūrėkite, kad cukrus gerai ištirptų.
2
Dabar įmeskite keletą ledo kubelių ir supilkite arbatą, raudonąjį vyną ir brendį.
3
Pastatykite mišinį šaldytuve, kad gerai atšaltų.
4
Prieš pat patiekdami supilkite šampaną, tada kokteilyje atsiras daugiau burbuliukų.
5
Vaišinkitės kokteiliu iš didelių taurių, papuoštų citrinos griežinėliais.