Nuostabaus skonio sūrio pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

sausainiai: 300 gramų
sviestas: 130 gramų
Sūrio masei:
"President" varškė: 1 kilogramas (arba bet kokia kita trinta varškė kepiniams)
kiaušiniai: 4
cukrus: 1 stiklinė
vanilinio/grietinėlės skonio pudingas: 1 pakelis
alyvuogių aliejus: 50 mililitrų
kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pyrago pagrindo gamyba: Išlydytą sviestą sumaišykime su sausainių trupiniais (pvz. "Gaidelio" sausainiai). Tuomet šia mase padenkime kepimo popieriumi išklotą kepimo forma bei palaikykime šaldytuve, kol pasiruošime masę sūriui.
2
Sūrio masės gamyba: Kiaušinius išplakime su cukrumi, masę sukrėskime į varškę, supilkime aliejų, suberkime pudingo ir kepimo miltelius. Viską labai gerai išmaišykime. Varškės masę supilkime į formą ant sausainių pagrindo bei kepkime kažkur minučių iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
3
Galiausiai iškepusį pyragą atvėsinkime bei dėkime nakčiai į šaldytuvą. Puošiame pagal savo fantaziją, pvz., vyšnių mase (šaldytas vyšnias trumpai pavirinkime su trupučiu vandens bei cukraus, o masės sutirštinimui įpilkime vandenyje ištirpintą arbatinį šaukštelį krakmolo.