Obuolių-kondensuoto pieno pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

6 obuolių,
150 g. sviesto,
2 kiaušiniai,
1 v.š. cukraus,
indelio kondensuoto pieno,
1 a.š. kepimo miltelių,
miltų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Ištirpinkite sviestą. Skiltelėmis supjaustytus obuolius ir cukrų sudėkite į ištirpintą sviestą.
2
Viską ant silpnos ugnies pakaitinkite, kol obuoliai suminkštės.
3
Kol obuoliai vės išplakite kiaušinius su kondensuotu pienu, sudėkite kepimo miltelius ir miltus. Miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi grietinės tirštumo.
4
Į tešlą sudėti obuolius, viską išmaišykite ir kepkite minučių laipsnių karštumo orkaitėje.