Orkaitėje kepta bulvinė pica

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

900 g bulvių,
po 2 kiaušinius ir svogūnus,
2 šaukšteliai mairūnų,
po 90 g miltų ir avižinių dribsnių,
200 ml grietinėlės,
druskos, pipirų, muskatų riešutų,
riebalų ir avižinių dribsnių skardai pabarstyti.
Picos įdarui:
2 svogūnai,
3 pomidorai,
nedidelis stiklainiukas grybų,
po 100 g saliamio, kumpio su lašinukais ir tarkuoto fermentinio sūrio,
bazilikų ir raudonėlių,
druskos
pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulves ir svogūnus sukapokite ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais.
2
Kepimo skardą ištepkite riebalais, pabarstykite avižiniais dribsniais ir paskleiskite tešlą.
3
Kepkite iki 190 laipsnių C įkaitintoje skardoje 40 min.
4
Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus, saliamį ir rūkytą kumpį - kubeliais.
5
Viską paskleiskite ant iškepusio bulvinio pagrindo, pabarstykite prieskoniais, sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.