Orkaitėje keptas omletas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaušiniai: 10
pienas: 500 mililitrų
druska: 1 arbatinis šaukštelis
sviestas: skardos patepimui
sviestas: 60 gramų (uždėjimui ant viršaus)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia į dubenį supilame pieną bei druską. Sudedame kiaušinius bei išmaišome pasinaudodami šakutės pagalba, bet neplakame.
2
Tuomet ištepame skardą sviestu bei supilame išmaišytą masę. Kuo gilesnis mūsų indas, tuo omletas bus puresnis bei storesnis.
3
Omletą kepame iki laipsnių tempertūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.
4
Galiausiai ant iškepusio omleto viršaus uždedame sviesto gabaliukus. Paprasta, greita ir skanu!