Pienių kąsneliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Saulė, šiluma, gražus oras ir žydinti gamta... Spalvingiausios ir ryškiausios gėlės, o tarp jų... soduose puikuojasi pikžolėmis pramintos kiaulpienės, kurias skubame išnaikinti ir nupjauti. Tačiau neskubėkime! Šios geltonos lyg saulė gėlės - tai tikra vitaminų bomba! Sakysite, kad nenorite valgyti pienių žiedų - na, ir be reikalo! Tačiau jeigu nenorite natūraliais gamtos vitaminais pasinaudoti tokiu būdu, tuomet siūlome Jums iš pienių pasigaminti labai gardžių patiekalų :)

Ingredientai

1 kiaušinis
3 šaukštai mėgiamų miltų
4 šaukštai šalto vandens
2 puodeliai skintų pienių žiedų
Šiek tiek aliejaus ir žiupsnelis druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Tinkamai paruoškite kiaulpienių žiedus: juos nuplaukite, jeigu rinkote su koteliais juos nuskinkite, nes prireiks tik pačių žiedų.
2
Į keptuvę įpilti aliejaus, jį gerai įkaitinti, tuo tarpu į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite šiek tiek druskos, suberkite miltus ir šiek tiek vandens, viską gerai išmaišykite.
3
Šioje masėje apvoliokite kiaulpienių žiedus ir juos apkepinkite keptuvėje.
4
Jei reikia, nusausinkite aliejaus perteklių, skanaus, puikiai tinka su mėgiamu padažiuku :)