Pievagrybių ir grikių košė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Grikių mėgėjams siūlome paragauti grikių košės su pievagrybiais.

Ingridientai

300 g. grikių
300 g. pievagrybių
1-2 morkos
1 svogūnas
Truputis sviesto, druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Grikius dėti į pasūdytą vandenį ir išvirti
2
Sutarkuoti morką
3
Supjaustyti svogūną
4
Supjaustyti pievagrybius
5
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite truputėlį sviesto ir joje pakepinkite morkas, svogūnus ir pievagrybius
6
Daržoves sumaišykite su išvirusiais grikiais, įdėkite prieskonių pagal skonį