Pomidorų, bekono ir kiaušinio skrebutis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos (atšildyti)
2 puodeliai vyšninių pomidorų (perpjautų per pusę)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis supjaustytų šviežių čiobrelių
druskos
pipirų
5 kiaušinių (atitinkamai kiek turite tešlos)
125g tarkuoto sūrio
8 gabalėlių plonai pjaustyto bekono
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitiname orkaitę iki laipsnių. Ant kepimo popieriaus išdėliojame tešlos lakštus, padarome juos kvadrato formos (apipjaustome). Viduryje skrebučio lengvai įpjauname dar vieną kvadratą, paliekame apie m nuo kraštų.
2
Kol šąlą tešla, atskirame inde sumaišome per pus perpjautus vyšninius pomidorus, alyvuogių aliejų ir čiobrelius. Užberiame druskos, pipirų.
3
Išplakame vieną kiaušinį ir juo užtepame skrebučių kraštus. Į vidurį skrebučio įberiame sūrio, jau paruošto pomidorų mišinio ir ant viršaus uždedame plonai pjaustyto bekono. Kepame ~min, kol pakyla kraštai ir tešla truputį paskrunda.
4
Su šaukšteliu įspaudžiame skrebučio vidurį, kad bekonas pasidarytų lyg lovelis ir čia atsargiai įmušame kiaušinį. Kepame kol baltymas iškeps, o trinys liks skystas. (apie -min)
5
SKANAUS.