Pomidorų tulpytės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ryški raudona daržovė, o dar kartais vadinama ir uoga - tai pomidoras. Labai skanus ir sveikas pasirinkimas kaip garnyras prie pietų stalo, salotų ingredientas. Na, o šiame recepte pomidoras panaudotas labai išvaizdžiam, gražiam ir taip pat labai skaniam užkandžiui - tulpėms iš pomidorų!

Ingredientai

15 vidutinio dydžio pomidorų
250 g varškės
1 agurkas
Svogūno laiškai arba laiškinis česnakas
Priedai: žalumynai, druska, pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pomidorus įpjauti ir taip padalinti į 4 dalis, bet neįpjaukite per giliai, svarbu, kad pomidoro pagrindas būtų tvirtas! Tuomet šaukštu išgremžti pomidorų vidų.
2
Į dubenį sudėti varškę, smulkiai pjaustytą agurką, priedus ir gerai išmaišyti.
3
Gautą mase užpildyti pomidorų vidų.
4
Pomidorus įsmeigti į laiškinius česnakus arba šiek tiek įpjovus įkišti po svogūno laišką ir gražiai paguldyti kaip puokštę lėkštėje.