Prieskoniais pagardintos tirštos kriaušių sultys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

5 kriaušių (turi būti gerai sunokusios);
300 ml vandens (turi būti šaltas);
sulčių iš pusės citrinos;
poros šaukštų rudojo cukraus;
pusės šaukštelio malto kardamono;
pusės šaukštelio malto cinamono;
žiupsniuko šafrano.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Šafraną reikia sugrūsti prieskonių grūstuvėje ir užpilti šaukštu karšto vandens. Tuomet atidedama -iai minučių.
2
Kriaušės nuplaunamos, perpjaunamos išilgai per pusę, išimami sėklalizdžiai ir nulupama. Sudedama į kokteilinę ir užpilama vandeniu.
3
Supilamos citrinų sultys ir šafrano vanduo, suberiamas cukrus, prieskoniai ir viskas išplakama, kol gaunama vienalytė konsistencija. Patiekiama aukštose taurėse su šiaudeliais.