Purus varškės apkepas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

tryniai: 2
baltymai: 5
varškė: 400 gramų
maskarponė: 4-5 šaukštai
cukrus: 3 šaukštai
miltai: 1,5-2 stiklinės
vanilinis cukrus: 1 šaukštelis
druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmame etape varškę bei maskarponę ištrinkime su tryniais. Suberkime miltus ir viską išmaišykime.
2
Tuomet baltymus išplakime iki standžių putų su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Viską atsargiai įmaišykime į varškės masę.
3
Galiausiai kepkite į iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minučių.