Pirmiausia manų kruopas supilame į dubenėlį. Užpilame pienu bei atidedame į šalį, kol manų kruopos išbrinks.
2
Tada dubenyje kiaušinių trynius išplakame kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki purios, baltos masės.
3
Sudedame į dubenį varškę. Išmaišome bei smulkintuvu sutriname iki vientisos masės, kol visai neliks sausų varškės gabalėlių.
4
Tuomet supilame išbrinkusias manų kruopas (jei kruopos nesugėrė viso ant jų supilto pieno, viskas gerai, tiesiog supilame visą dubenėlio turinį).
5
Įlašiname kelis lašelius romo ekstrakto (neprivaloma) ir dar kartą visą masę labai gerai pertriname iki visiškai idealios vientisos konsistencijos.
6
Tada kitame dubenyje iki standžių putų išplakame kiaušinių baltymus.
7
Sudedame juos į dubenį su visais produktais. Lengvai, lėtais judesiais įmaišome baltymus į varškės masę.
8
Tuomet paruoštą masę supilame į kepimo indą (× cm dydžio), kurią išklojome su kepimo popieriumi. Paviršių gražiai išlyginame.
9
Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minučių. Jei matome, kad viršus kepimo metu pradeda pernelyg ruduoti, uždengiame folija.
10
. Galiausiai iškepus, išimame iš orkaitės bei kelias minutes palaukiame, kol sutvirtės. Pjaustome gabalėliais, dedame į lėkštes bei nedelsiant patiekiame. Valgome su norimais priedais pagal kiekvieno skonį: uogomis, uogienėmis, grietine ar panašiai. Mėgaujamės!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.