Purūs varškėtukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin purūs, putlūs ir skanūs varškiniai blyneliai. Itin lengvai ir greitai pagaminami, pasakiško skonio varškėtukai, kurie puikiai tiks ir su uogiene, ir su grietine, ir valgant vienus.

Ingredientai

400 g varškės
2 kiaušiniai
50 ml pieno
Prieskoniai: cukrus, cinamonas (pagal skonį)
Miltai (kad gautųsi tiršta masė)
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Varškę pertrinti. Suberti į dubenėlį, pagardinti cukrumi ir cinamonu, įmušti kiaušinius, supilti pieną,gerai išmaišyti.
2
Berti miltus iš akies, tol, kol išmaišius gautųsi tirštoka masė.
3
Iš gautos masės formuoti blynelius.
4
Įkaitinti aliejų keptuvėje, sudėti blynelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5