Itin purūs, putlūs ir skanūs varškiniai blyneliai. Itin lengvai ir greitai pagaminami, pasakiško skonio varškėtukai, kurie puikiai tiks ir su uogiene, ir su grietine, ir valgant vienus.
Ingredientai
400 g varškės
2 kiaušiniai
50 ml pieno
Prieskoniai: cukrus, cinamonas (pagal skonį)
Miltai (kad gautųsi tiršta masė)
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Varškę pertrinti. Suberti į dubenėlį, pagardinti cukrumi ir cinamonu, įmušti kiaušinius, supilti pieną,gerai išmaišyti.
2
Berti miltus iš akies, tol, kol išmaišius gautųsi tirštoka masė.
3
Iš gautos masės formuoti blynelius.
4
Įkaitinti aliejų keptuvėje, sudėti blynelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.