Razinų sklindžiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sveiki atvykę į greitą ir paprastą skanių razinų sklindžių receptą! Šie sklindžiai yra traškūs išorėje ir purūs viduje, o saldumo jiems suteikia purios razinos. Nereikia jokių įmantrių technologijų - tiesiog sumaišykite, supilkite ir apverskite, kad paruoštumėte puikius pusryčius ar priešpiečius. Šie sklindžiai puikiai tinka tingiems rytams, kai norisi ko nors naminio ir paguodžiančio. Pasinerkime į šių paprastų, bet gardžių sklindžių su razinomis gaminimo džiaugsmą!

Ingredientai

1 puodelis universalių miltų
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1 puodelis pasukų
1 didelis kiaušinis
2 šaukštai ištirpinto sviesto
1/2 puodelio razinų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską.
2
Atskirame dubenyje sumaišykite pasukas, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.
3
Sudėkite drėgnus ir sausus ingredientus, tada įmaišykite razinas.
4
Įkaitinkite keptuvę arba keptuvę ant vidutinės ugnies ir pilkite ant jos sklindžių tešlą.
5
Kepkite, kol paviršiuje susidarys burbuliukai, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol apskrus.