Riešutiniai blyneliai su varške tai labai greitai ir skaniai paruošiami blyneliai. Jie ypač tinka prie kavos ar arbatos, bei tikrai patiks jūsų mažiesiems.
Ingredientai
Tešlai:
pienas: 200 ml
kiaušiniai: 2
miltai: 100 g
cukrus: 3 šaukštai
lazdynų riešutai: 3 šaukštai (malti)
krakmolas: 50 g
druska
aliejus: kepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Įdarui pieną supilkite į per sietelį pertrintą varškę, pridėkite nutarkuotą citrinos žievelę, supilkite išspaustas vaisiaus sultis. Berkite cukraus pudrą.
2
Iš miltų, krakmolo, riešutų, pieno, kiaušinių trynių, cukraus ir žiupsnelio druskos užmaišykite tešlą. Tada pamažu įmaišykite ir išplaktus kiaušinių baltymus. Įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius apskritus blynelius. Pusę blynelių aptepkite varškės mase. Ant viršaus dėkite uogų ir užvožkite likusiais blyneliais. Šviežias avietes galite keisti šaldytomis ar kitomis uogomis, konservuotais vaisiais.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.