Rūkytos menkės salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Dažna šeimininkė, norėdama tvarkos šaldytuve, atlieka inventorizaciją ir užsilikusius likučius siunčia ten, iš kur jau parastai produktai negrįžta. Kad taip neįvyktų, pabandysime pagaminti patiekalą, kurio sąnaudos labai pigios. Šeimininkė bus patenkinusi savo galimybę, namo parsinešti šviežio produkto ir geidžianti pagaminti kažką tokio, kuo galėtu nustebinti namiškius ir pamaloninti vakaro stalu. Taigi gaminsime paprastas rūkytos menkės salotas. Jos ir ne kaloringos ir pakankamai sočios, tinkamos vakarienei, tiems kurie, ar kurios vis dažniau susimąsto apie savo svorį.

Ingredientai

2 rūkytų menkių; 2 kiaušinių; žaliųjų žirnelių; poro; paprikos; salotų; kinietiško kopūsto; svogūno laiškų, čili; krapų, petražolių; citrinos; maltų juodųjų pipirų; druskos; majonezo; aliejaus;
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užverdame kiaušinius ir verdame min. Paruošiame rūkytą menkę, susmulkiname į salotinę. Supjaustome porą, kinietišką kopūstą, papriką ir kitas salotines daržoves jums patinkančiu dydžiu. Sudedame į salotinę, įdedame v.š. marinuotų žaliųjų žirnelių, čili, pagal skonį, juodųjų pipirų, druskos ir majonezo šaukštus, užpildami aliejaus ir įspaudžiame pusę citrinos. Gerai viską išmaišome. Salotas papuošiame smulkintu kiaušiniu. Teikiame į stalą su mėgiama duona, kurią gal būt reikia pašildyti. Skanaus.