Rusiški lietiniai su varškės ir silkių įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kas mėgsta silkę, tiems tikrai patiks šie kiek keistoki Rusiški lietiniai su varškės ir silkių įdaru.

Ingredientai

Tešlai:
miltai: 2 stiklinės
kiaušiniai: 2
pienas: 1 stiklinė
vanduo: 1 stiklinė
druska
kepimo milteliai: 1 šaukštelis
aliejus: kepti
Įdarui:
varškė: 400 g
silkė: 200 g
krapai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžiai pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių).
2
Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro (kaip pasigaminti aprašyta truputėlį žemiau), užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
3
Įdaro paruošimas: Kad paruošti įdarą per sietelį pertrinkite varškę.
4
Tuomet silkes supjaustykite nedideliais gabaliukais.
5
Kad būtų skaniau nepamirškite visko pagardinti krapais (jų dėkite pagal skonį, krapų mėgėjai gali jų įdėti šiek tiek daugiau).
6
Ir galiausiai įdarytus blynus galima tiekti su lydytu sviestu, grietine.