Ryžiais ir žuvimi įdaryti pomidorai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pomidorai: 4 dideli
konservuotas tunas: 1 skardine
salierai: 2 stiebai
ryžiai: 2 šaukštai
svogūnai: 1
česnakas: 2 skiltelės
pomidorų tyrė: 1 šaukštas
cukrus: 1 šaukštelis
petražolės
druska
malti juodieji pipirai
salotų lapai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ryžius išvirkime. Šakute sutrinkime tuną bei sumaišykime su ryžiais.
2
Tada nuplaukime pomidorus, nupjaukime viršų, šaukštu išskobkime minkštimą. Minkštimą supjaustykime gabalėliais. Smulkiai supjaustykime svogūnus bei česnakus.
3
Tuomet supjaustytas daržoves sumaišykime, sudėkime į puodą kartu su pomidorų minkštimu bei tyre. Įpilkime pusę stiklinės vandens, įberkime cukraus, išmaišykime, užkaiskime ant nedidelės liepsnos. Troškinkime pamaišydami maždaug – 20 minučių. Įberkime druskos ir pipirų pagal skonį, nukaiskime.
4
Po to prikimškime pomidorus turimos masės, apliekime padažu.
5
Galiausiai sudėkime pomidorus į kepimo skardą, kepkime 20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.