Ryžių košė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Jei mėgstate sočius ir skanius pusryčius, ši košė kaip tik Jums! Skani, puri, soti ir suteikianti energijos! Siūlome pasigaminti!

Ingredientai

50 g virtų ryžių
200 ml pieno
100 ml vandens
Šiek tiek druskos, cukraus ir sviesto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išvirtus ryžius suberti į puodą, užpilti pienu ir vandeniu, suberti cukrų ir druską. Išmaišyti.
2
Palaukti, kol pienas užvirs, tuomet ugnį sumažinti, nuolat pamaišant virti apie 10-15 min.
3
Įdėti gabalėlį sviesto, jei norite smulkesnių ryžių grūdelių, košė galite pertrinti.
4
Palikti šiek tiek, kad išbrinktų.
5
Štai ir viskas, skanaus!