Silkė obuolio puselėse

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

silkės file: 80 gramų
obuoliai: 1 (didelis)
kiaušiniai: 2 (virti)
svogūnai: 1 (mažas)
druska
pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia obuolį perpjaukime į dvi dalis ir išvalykime. Išskobkime minkštimą, palikdami maždaug centimetro sluoksnį.
2
Tada silkės file, obuolio minkštimą, kiaušinius bei svogūną ganėtinai smulkiai sukapokime.
3
Tuomet įdėkime majonezo bei viską labai gerai išmaišykime. Gardinkime druska bei pipirais pagal skonį. Šia mase įdarykie abi obuolio puseles.
4
Papuoškime žalumynais ir galime valgyti. Silkės mėgėjams patiks!