Silkė su morkomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai dar vienas greitai pagaminamas, vos kelių ingredientų ir minučių reikalaujantis patiekalas iš silkės, kuris puikiai tiks ant Jūsų šventinio stalo :)

Ingredientai

2 silkės (jei nenorite žuvies valyti ir tvarkyti, puikiai tiks silkės filė)
800 g morkų
4 dideli svogūnai
50 g natūralaus pomidorų padažo
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Silkės filė supjaustyti norimo dydžio kvadratėliais.
2
Morkas nuskusti, svogūnus nulupti. Morkas ir svogūnus galima greitai susmulkinti naudojantis virtuviniu kombainu, jei jo neturite svogūnus smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite.
3
Įkaitinti keptuvėje aliejų, sudėti svogūnus ir juos apkepti, paskui suberti morkas.
4
Kai morkos sukris ir suminkštės sudėti pomidorų padažą, išmaišyti. Kai atvės suberti silkės gabalėlius ir viską išmaišyti.
5
Skaniausia valgyti, kai patiekalas šiek tiek pastovėjęs.
6