Silkės salotomis įdarytas pomidoras

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai patiekalas kurio labai geras skonių balansas: silkė, svogūnas ir bulvė suteikia pikantiškumo, o pomidoras - saldumo. Apskritai šis receptas gali būti skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis vakarienei ar pietums. Įdaryti pomidorai gali atrodyti labai šventiškai ir patraukliai. Ryškiai raudona pomidorų spalva ir žalia svogūnų laiškų spalva suteiks patiekalui spalvingumo, o įdarytas pomidoras turėtų būti vizualiai įdomus ir patrauklus akcentas. Apskritai šis receptas gali būti puikus pasirinkimas ypatingai progai ar vakarienei, nes yra ir skanus, ir vizualiai patrauklus.

Ingredientai

6 pomidorų;
3 silkių;
2 virtų bulvių;
2 svogūnų;
krapų;
petražolės;
špinatų;
1 valgomasis šaukštas grietinės;
1 valgomasis šaukštas majonezo;
druskos;
maltų pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Silkę, svogūnus ir virtą bulvę supjaustome mažais kubeliais
2
pasmulkiname prieskonines žoles
3
Pomidorą įpjauname skiltelėmis ir aštriu šaukštu išskobiame vidaus minkštąją dalį
4
Naudojimui tinka pomidorai didesni ir mėsingesni (jaučio širdis)
5
Išskobtą pomidoro vidų ir pomidoro nupjautą viršūnėlę supjaustome kubeliais
6
Viską sudedame į dubenėlį uždedame grietinės, majonezo, pagal skonį druskos ir pipirų
7
Gerai išmaišome
8
Į paruoštą pomidorą dedame paruoštą supjaustytą silkę susmulkintus svogūnus, pomidorus, bulvę
9
Puošiame susmulkintais svogūnų laiškais.
10
Vakarienei, pirštelius laižysite!