Silkių sušiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Visų švenčių stalas, o ypač Kūčių, neįsivaizduojamas be žuvies. Viena populiariausių ir dažniausiai gaminama yra silkė. Siūlome savo šventinį stalą paįvairinti šventiniais silkių sušiais.

Ingredientai

2 vienetai marinuotos silkių filė
2 šaukštai marinuotų burokėlių
4 išvirtos ir sutrintos bulvės
4 šaukštai aliejaus kepimui
Prieskoniai: svogūnai, druska, paprika, muskatas ir kiti mėgiami pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Svogūnus susmulkinti ir pakepti keptuvėje.
2
Virtas sutrintas bulves pagardinti prieskoniais, supilti kepintus svogūnus.
3
Pasiruošti silkių filė, ją padalinti į norimo dydžio gabalėlius, ant kurių dėti bulvių masę, ant viršaus dėti marinuotų burokėlių.
4
Silkę su įdaru sulenkti ir susukti į ritinėlį - sušį.