Skanūs šokoladiniai pyragėliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

šokoladas: 100 gramų (70%)
sviestas: 100 gramų
kiaušiniai: 2
cukrus: 2 šaukštai
miltai: 2 šaukštai
brendis: 50 mililitrų
aitriųjų paprikų milteliai: 1/2 šaukštelio
cukraus pudra
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia nuolat maišome ir taip ištirpiname šokoladą bei sviestą.
2
Tuomet kiaušinius lengvai paplakame su šakute, sumaišome su miltais bei cukrumi.
3
Tada į miltų, cukraus bei kiaušinių mišinį supilame pravėsusią šokolado bei sviesto masę. Išmaišome ir paskaniname šlakeliu brendžio bei aitriosiomis paprikomis.
4
Formeles gausiai patepame sviestu. Išpilstome šokolado masę. Patogiausia tai būtų daryti pasinaudojant skysčių matavimo indu arba ąsotėliu.
5
Pyragėlius kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Svarbiausia jų neperkepame, todėl atidžiai stebime. Priklausomai nuo to, kokios konsistencijos norime, kepame kažkur nuo ių iki -ies minučių. Iš orkaitės ištraukiame tada, kai kraštai iškilę, o viduriukas dar skystas.
6
Galiausiai pabarstome cukraus pudra, o tada jau mėgaujamės.