Sluoksniuotas persikų ir varškės pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos: 500 gramų (tinka ir mielinė, ir bemielė)
persikų džemo: 200 gramų
konservuotų persikų puselių: 1 indelis (ir šiek tiek skysčio nuo persikų)
varškės: 200 gramų
miltelinio cukraus: 3-4 valgomųjų šaukštų
maskarponės sūrio: 190 gramų
barstamosios karamelės: 1 žiupsnelio
apelsinų žievelių: 1 apelsino (arba citrinos sulčių)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įkaitintoje orkaitėje iki laipsnių temperatūros maždaug minučių kepame sluoksniuotos tešlos lakštus, kol šie švelniai apskrus.
2
Tuo tarpu išsukame varškę su maskarponės sūriu, milteliniu cukrumi, pagardiname citrinų sultimis. Jei kremas per tirštas, galime šiek tiek įpilti konservuotų persikų sirupo.
3
Tešlos lakštus pertepame varške bei persikų džemu (pertepimai - varškės-maskarponės kremo, - persikų džemo).
4
Galiausiai pyrago viršų papuošiame konservuotu persiku bei barstoma karamele. Tikras skanumėlis. Skanaus!