Pirmiausia tešlą ištraukiame iš šaldiklio, atplėšiame maišelį bei jos lapelius po vieną sudedame ant kepimo popieriaus arba ant stalo.
2
Tuomet vaisius nuplauname, jei reikia, nulupame, išimame sėklas, supjaustome nedideliais kubeliais bei suberiame į dubenį. Užberiame vanilinį cukrų bei vieną šaukštelį miltinio cukraus, viską išmaišome.
3
Tada tešlos lapelius perpjauname pusiau – turėsime kvadratėlius. Peiliu padarome po keletą įpjovų šonuose, bet ne per visą kvadratėlį, antraip vaisių sultys išbėgs lauk.
4
Dabar į kvadratėlių vidurį dedame po šaukštą vaisių bei sulipdome krašuss. Kad geriau viskas suliptų, galime jas, taip pat bandelių viršų šiek tiek patepti kiaušinio plakiniu.
5
Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol tešla ims pūstis bei rusvėti.
6
Galiausiai iškeptas bandeles pabarstome miltiniu cukrumi. Ragaujam. Puikiai tinka prie rytinės kavos puodelio.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.