Šnicelis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

300 g kiaulienos faršo
1 svogūnas
2 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
druska
juodieji pipirai
prieskoniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Faršą sumaišome su maltu svogūnu ir dar kartą gerai išmaišome.
2
Mėsą pagardiname prieskoniais, užberiame druskos, juodųjų pipirų.
3
Supilame manų kruopas ir plaktą kiaušinį ant mėsos.
4
Tada mėsą labai gerai išminkome ir suformuojame plokščius paplotėlius.
5
Paplotėlius, kuriuos suformavome, išvoliojame džiuvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. SKANAUS!