Šokoladinis kokosų pudingas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

½ stiklinės cukraus
2 stiklinių pieno
120 g juodojo šokolado
45 g kokoso drožlių
2 šaukštų kakavos
3 kiaušinių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Viename dubenėlyje pašildykite pieną.
2
Į kitą dubenėlį suberkite tarkuotą šokoladą, cukrų, kokoso drožles, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite.
3
Išplaktą masę supilkite į šiltą pieną ir išmaišykite. Supilstykite į formeles, sustatykite jas į apkepo indą ar skardą su aukštais kraštais, įpilkite vandens tiek, kad jis iki pusės apsemtų formelių kraštus. Sudėkite į orkaitę ir kaitinkite minučių vidutinėje temperatūroje.
4
Pabarstykite kakava. Papuoškite šokolado drožlėmis arba bet kokiais vaisiais.