Spagečiai su Bolonijos padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin skanūs spagečiai su Bolonijos padažu.

Ingredientai

Pora šaukštų aliejaus
1 Morka,
1 raudonoji paprika,
1 Svogūnas,
3 Česnako skiltelės,
250g. Faršo (kiaulienos ir jautienos),
4-5 Pievagrybiai,
1 skardinė trintų pomidorų savo sultyse (200g),
1 Spageti makaronų pakelis (400g),
Druskos, pipirų pagal skonį,
1a.š. Džiovinto baziliko.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Morką, svogūną supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname aliejuje, kol svogūnai pagelsta ir tampa daug maž permatomi.
2
Sudedame susmulkintą česnaką ir pakepame.
3
Tada sudedame faršą ir kepame maišydami, įdedame druskos ir pipirų pagal skonį.
4
Kai faršas su daržovėmis apkepa, sudedame pjaustytus pievagrybius ir trintus pomidorus, išmaišome ir įdedame baziliko ir troškinam apie 10-15 minučių.
5
Jei padažas per greitai tirštėja, įpilame šiek tiek vandens.
6
Kol padažas troškinasi, išverdame spageti ir pašlakstome aliejumi, kad nesuliptų.
7
Baigus troškinti padažą, išimame išvirusiusius spageti, sudedame į lėkštes ir užpilame padažo.