Spagečiai su “Bottarga”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šį patiekalą rasite, bene, kiekviename Favignanos restoranėlyje, o tuno ikrų visose tuno produktais prekiaujančiose parduotuvėlėse. Skonis maloniai sūrus, o patiekalas paprastas ir greitai pagaminamas.

Ingredientai

1 ryšulėlis petražolių,
400 g spagečių,
80 g sviesto,
4 šaukštai ikrų "Bottarga",
druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir sukapokite. Spagečius virkite 8-10 minučių.
2
Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite "Bottargą", po to nuvarvintus spagečius.
3
Įmaišykite petražoles, pakratykite ir pabarstykite druska. Iškart patiekite pašildytose lėkštėse.
4
"Bottarga" - ore ir saulėje džiovinti jūrinių žuvų ikrai - tai iš Venecijos ir Sardinijos regionų kilęs patiekalas, tinkantis prie makaronų.