Spagečiai su juodaisiais triufeliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Spagečiai su juodaisiais triufeliais - puikus patiekalas mėgstantiems spagečius. Jeigu norite nustebinti visą savo nuostabią šeimą, pasirinkite šį receptą.

Ingredientai

70 g juodųjų triufelių
2 ančiuvių filė
5 petražolių šakelės
5 šaukštai natūralaus alyvų aliejaus
500 g spagečių
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Juoduosius triufelius kruopščiai nuvalykite nesudrėkindami ir supjaustykite plonais griežinėliais.
2
Ančiuvius nuplaukite, nusausinkite servetėle ir smulkiai sukapokite.
3
Petražolių lapelius nuskabykite nuo kotelių ir smulkiai supjaustykite.
4
Alyvų aliejų įkaitinkite, bet ne per smarkiai, įmaišykite ančiuvius ir šakute pamaigykite.
5
Sudėkite petražoles ir triufelius.
6
Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite ir gerai nuvarvinkite.
7
Ant jų užpilkite triufelių padažą ir iškart patiekite ant stalo.