Šparaginės pupelės tešloje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Greitai pagaminamas užkandis ir daug sveikesnis už bulvių traškučius variantas. Šviežia, pagaminta namuose ir itin skanu. Šparaginės pupelės tešloje labai puikiai tinka su česnakinių pomidorų padažu.

Ingridientai

600 g šparaginių pupelių
1 stiklinė miltų
1 stiklinė pieno
1 kiaušinis
Prieskoniai: cukrus, druska, vegeta, pipirai
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nupjaustyti šparaginių pupelių galus. Išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
2
Į dubenį pasigaminti blynų tešlą: įmušti kiaušinį, supilti pieną, suberti miltus, prieskonius,viską išmaišyti, orientuotis į masės tirštumą (ji turi būti tirštesnė nei blynų).
3
Įkaitinti aliejų keptuvėje.
4
Šparagines pupeles apvolioti tešloje ir kepti aliejuje.
5
Puikiai tinka su česnakinių pomidorų padažu: į dubenį supilti pomidorų padažą ir suberti smulkiai pjaustytas česnako skilteles, išmaišyti.
6