Špinatų keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai bent kokie keisti keksiukai! Visiškai žali... Turbūt kažkas neskanaus ir žaliavalgiško pagalvojote. Neapsirikite, tai ne tik sotūs, bet ir skanūs bei maistingi keksiukai, kurie traukia akį ne tik savo išvaizda, bet ir palepina puikiu skoniu. Toks užkandis - desertas patiks tiek mažiems, tiek dideliems.

Ingredientai

2 puodeliai pilno grūdo miltų
150 ml pieno
0,5 puodelio medaus
1 bananas
150 g špinatų
1 kiaušinis
0,5 puodelio sviesto
Prieskoniai ir priedai:1 šaukštelis vanilės ekstrakto, šiek tiek druskos, 0,5 šaukštelio sodos,1,5 šaukštelio cinamono, 2 šaukšteliai kepimo miltelių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, paruošti keksiukų formeles.
2
Visus sausus ingredientus (miltus ir prieskonius bei pagardinimus) sudėti į vieną indą ir išmaišyti.
3
Išlydyti sviestą.
4
Visus likusius ingredientus sutrinti blenderiu.
5
Viską sudėti į vieną bendrą indą. Išmaišyti.
6
Gautą keksiukų masę dėti į kepimo formeles. Kepti apie 20-25 min.
7
Palikti, kad atvėstų.