Studentiškas kugelis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Lietuvis ir bulvės yra itin susiję dalykai. Nesvarbu ar žiema ar vasara, lietuviai bulvių turi visada! Šis receptas puikiai tiks ne tik sotiems šeimyniniams pietums, bet ir studento stalui, kadangi šis kugelis keptuvėje yra itin lengvai ir greitai pagaminamas, o reikia tiek nedaug ingridientų!

Ingredientai

4 didelės bulvės
Prieskoniai: druska, pipirai, vegeta, pora česnako skiltelių, svogūnas
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nulupti ir sutarkuoti bulves stambia tarka.
2
Supjaustyti svogūną ir česnakus, suberti į tarkuotas bulves, suberti prieskonius, viską gerai išmaišyti.
3
Įkaitinti keptuvėje aliejų, suberti tarkuotų bulvių masę, palikti kepti ant silpnos ugnies 8-10 min. su dangčiu, paskui apversti ir kepti, kol gražiai apskrus.
4
Štai ir viskas! Skanaus!