Sūrio ir alyvuogių keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

jei norisi kažko užkąsti, bet nesinori nieko saldaus, siūlome Jums labai pikantiško ir subtilaus skonio keksiukus su sūriu ir alyvuogėmis. Tai ne tik sveikesnis užkandis, bet ir sotus desertas.

Ingredientai

325 g pilno grūdo miltų
2 kiaušiniai
125 ml saulėgrąžų aliejaus
160 ml pasukų
150 g ožkos sūrio
60 g išlukštentų ir perpjautų per pusę alyvuogių
60 g tarkuoto parmezano
Prieskoniai: druska, kepimo milteliai, soda
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Miltus, kepimo miltelius, druską ir sodą suberti į dubenį.
2
Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti pasukas ir aliejų, išmaišyti.
3
Į miltus sudėti kiaušinių, pasukų ir aliejaus mišinį, sudėti smulkintą ožkos sūrį, tarkuotą parmezano sūrį ir alyvuoges.
4
Paruoši keksiukų formeles, į jas dėti paruoštą tešlą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos(apie 15-20 min.)