Sūrio krekeriai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nežinote, kuo norėtumėte užkandžiauti? Siūlome pasigaminti naminius sūrio krekerius. Tai sausainiukai iš čederio sūrio, kurie patiks ne tik sūrio gerbėjams! Išbandykite - nenusivilsite ir norėsite pakartoti, nes tai itin lengvai paruošiamas ir skanus užkandis.

Ingredientai

80 g čederio sūrio
1 puodelis miltų
4 šaukštai sviesto
1 šaukštas druskos
2-3 šaukštai šalto vandens
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, sviestą ir druską viską sutrinkite blenderiu.
2
Supilkite miltus ir šaltą vandenį, dar kartą sutrinkite.
3
Suformuokite tešlos rutuliuką ir jį palikite šiek tiek sustingti.
4
Iškočiokite tešlą, ją padalinkite į mažus kvadratėlius, kurių viduje įbeskite skylutę krapštuku.
5
Kvadratėlius sudėkite į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi.
6
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 12-15 min.