Sūrio lazdelės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

miltai: 250 gramų
sviestas: 225 gramai
tarkuotas parmezanas: 100 gramų
džiovinti rozmarinai: 1 arbatinis šaukštelis
džiovinti čiobreliai: 1 arbatinis šaukštelis
druska
juodieji pipirai
vanduo: 50 mililitrų
kiaušiniai: 1
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sumaišome miltus, sviestą bei trečdalį tarkuoto sūrio. Pridedame rozmarinų, čiobrelių, druskos bei pipirų, įpilame šalto vandens, sumaišome tešlą, suvyniojame į plėvelę ir maždaug valandas palaikome šaldytuve. Tuomet stalą pabarstome miltais, tešlą iškočiojame centimetro storio sluoksniu, supjaustome pailgais gabaliukais, iš jų suformuojame lazdeles, sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepame suplaktu kiaušiniu, apibarstome likusiu sūriu. Galiausiai kepame orkaitėje apie minučių. Nuostabus užkandis!