Pradžioje nulupkime nuo krūtinėlės odelę, atidėkime (neišmeskime). Supjaustykime mėsą šiaudeliais. Tada česnaką susmulkinkime, kalendros lapelius susmulkinkime. Sumaišykime vištieną, česnaką, kalendrą, šaukštelius sojų padažo ir šaukštelį sezamo sėklų.
2
Tuomet vištienos odelę perpjaukime perpus. Į abiejų dalių vidurį įdėkime vištienos masės, sulankstykime kaip vokelį bei persmeikite dantų krapštuku.
3
Po to gilioje keptuvėje įkaitinkime aliejų. Abu vokelius apkepkime ant silpnos liepsnos, kol pagels.
4
Kol keps vokeliai, mes pasigaminkime padažą. Sumaišykime sezamų aliejų, šaukštelį sojų padažo, medų bei šaukštelį sezamų sėklų.
5
Galiausiai iškepusius vištienos vokelius išimkime į lėkštę, papuoškime vyšniniais pomidorais arba kitomis daržovėmis. Prie vokelių patiekite padažą. Skanaus valgantiems!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.