Tailandietiškos jautienos salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Gaivios ir sočios salotos pietų stalui ar priešpiečiams. Įpjaustykite čili pipiriukų, jei norisi aštrumo.

Ingredientai

2 valgomieji šaukštai aliejaus
400 g jautienos nugarinės
100 g Pekino kopūsto lapų
1 sauja mėtos lapelių
1 sauja kalendros lapelių
1 puodelis šparaginių pupelių
1 dėžutė vyšninių pomidorų, supjaustytų pusiau
1 griežinėliais supjaustytas agurotis
1 plonais griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas
Padažui:
1/3 puodelio saldaus čili padažo
Sutarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė
2 valgomieji šaukštai žuvų padažo
1 trinta česnako skiltelė
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant didelės ugnies.
2
Kepkite jautieną po minutes iš abiejų pusių, kol apkeps. Padėkite atskirai ir uždenkite, kad neatšaltų.
3
Padažas: dubenėlyje suplakite visus ingredientus ir padėkite atskirai.
4
Į didelį dubenį sudėkite kopūstą, žoleles, šparagus, pomidoriukus, agurką ir svogūną.
5
Plonai supjaustykite jautieną. Sumaišykite su salotomis ir padažu prieš pat patiekdami.