Tailandietiškos kiaulienos salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 šaukštas žemės riešutų aliejaus
500g kiaulienos faršo
1 arbatinis šaukštelis trinto česnako
1 arbatinis šaukštelis trinto imbiero
1 ilgas pjaustytas raudonasis čili pipiras
1 laimas, smulkiai tarkuota žievelė, sultys
1/4 puodelio žuvies padažo
1 šaukštas sojų padažo
1 arbatinis šaukštelis baltojo cukraus
250g ryžių
krūvelė kalendros, lapai nuskinti
krūvelė mėtos, lapai nuskinti
2 šaukštai žemės riešutų
2 salotų lapai, supjaustyti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Faršą kepkite minutes, maišant išskirkite susidariusius gniužulus. Į kiaulieną sudėkite česnaką, imbierą, laimo žievelę, sultis, žuvies ir sojų padažą bei cukrų. Kepkite minutes kol taps aromatingas. Supilkite ryžius ir maišykite. Kepkite minutes.
2
Keptuvę pašalinkite nuo karščio. Įmaišykite kalendrą ir mėtą. Šaukštu įdėkite mišinį į dubenėlius. Ant viršaus pabarstykite žemės riešutų, likusios mėtos, kalendros. Patiekite su salotų lapais, laimo skiltelėmis.