Aprašymas
Taip, kepti silkes, pamirkytas tešloje, galima ne prasčiau negu bet kurią kitą žuvį. Tiesą sakant, tai ne toks populiarus pasirinkimas, tačiau paragavus gali tikrai pasirodyti stebėtinai geras. Silkė yra stipresnio skonio, todėl gali būti puikus užkandis. Be to, tai sveika žuvis, turinti mažai kalorijų ir daug baltymų bei omega-3 riebalų rūgščių. Taigi drąsiai išbandykite!
Tešlos paruošimas: 5-10 minučių;
Silkių pjaustymas: 5-10 minučių;
Silkių kepimas: 5-10 minučių;
Porcijų kiekis priklausys nuo turimų silkių dydžio ir nuo to, ar patiekalas bus patiekiamas kaip didesnio patiekalo dalis, ar ne. Apytikriai apskaičiuota, kad keturių nedidelių silkių, supjaustytų mažais gabalėliais ir paruoštų tokiu būdu, tikriausiai pakaktų vienam ar dviem žmonėms kaip užkandžio ar lengvo patiekalo. Jei silkė patiekiama kaip didesnio patiekalo su kitais patiekalais dalis, ji gali būti patiekiama daugiau žmonių.
Jeigu jeigu lieka tešlos, galbūt mišinys gavosi pernelyg skystas. Likučiuose galite iškepti šviežias ar šaldytas daržoves, pavyzdžiui šparagus, brokolius,
kalafiorus ar net pievagrybius!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.