„Tikka“

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 puodelis natūralaus jogurto
1 puodelis kapotų kalendrų lapų
2 šaukšteliai trinto imbiero
3 šaukšteliai trinto česnako
6 pipirų grūdeliai
3 šaukšteliai citrinų sulčių
1/2 šaukštelio apelsinų minkštimo
1 kg vištos krūtinėlės arba kulšelių be odos
1 didelis svogūnas, supjaustytas plonais žiedais
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus jogurtą, reikia sudėti į vieną indą ir ištrinti iki vientisos masės.
2
Į masę supilamas jogurtas. Gerai išmaišoma. Sudedami norimu dydžiu supjaustyti vištienos gabaliukai, gerai išmaišomi. Leidžiama pasistovėti per naktį.
3
Įkaitinama orkaitė arba keptuvė.
4
Dedami vištienos gabaliukai ir kepami, kol dailiai apskrus bei suminkštės.
5
Svogūnų žiedai atskiriami ir sumaišomi su citrinų sultimis.
6
Patiekalas patiekiamas su marinatu, svogūnais ir norimu garnyru.