Tiršta pomidorų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti tirštos pomidorų sriubos. Ši sriuba puikiai tiks tiek pietaujant, kaip pirmasis patiekalas, tiek vakarienei.

Ingridientai

1 litras pomidorų sulčių
2-3 bulvės
Pora morkų
200 g. konservuotų pupelių
100 g šaldytų brokolių
100 g. baltagūžių kopūstų
200 g. žaliųjų žirnelių
Keli svogūnų laiškai
Druska, pipirai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į puodą supilame pomidorų sultis ir dapilame 0,5 litro vandens, užviriname
2
Nuluptas bulves ir morkas supjaustome kubeliais
3
Susmulkiname česnaką ir svogūnų laiškus
4
Viską dedame į puodą ir verdame apie 20 min.
5
Smulkiai supjaustome brokolius ir baltagūžius kopūstus
6
Dedame į puodą pupeles, žirnelius, brokolius, kopūstus ir dar paverdame apie 10 min.
7
Įdedame druskos, pipirų pagal skonį