Šokoladiniam biskvitui: |
100 gr.miltų |
100 sviesto |
30 gr. cukraus (sviestui) |
100 gr. juodojo šokolado |
žiupsnelis druskos |
žiupsnelis vanilinio cukraus |
11 gr. kepimo miltelių |
4 kiaušiniai |
130 gr. cukraus (baltymams) |
Šokoladinio likerio apie 50g biskvitui sulaistyti |
Juodojo šokolado musas: |
200 gr. juodo šokolado (kuo didesnis procentas kakavos!), |
50 gr. sviesto, |
200 ml. grietinėlės 35 %, |
8 gr. želatinos. |
Pieniško šokolado musas: |
200 gr. pieniško šokolado, |
50 gr. sviesto, |
200 ml. grietinėlės 35 %, |
8 gr. želatinos. |
Balto šokolado musas: |
200 gr. balto šokolado, |
50 gr. sviesto, |
200 ml. grietinėlės 35 %, |
8 gr. želatinos. |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.