Pirmiausia kiaušinį bei tris trynius lengvai išplakime su cukrumi bei druska. Supilkime grietinę, degtinę bei gerai išmaišykime.
2
Tuomet berkime miltus, kepimo miltelius bei užminkykime prie rankų nelimpančią, bet ganėtinai minkštą tešlą. Jei visgi limpa, įberkime dar miltų, bet nepadauginkime. Tada tešlą įdėkime į maišelį arba tiesiog į maistinę plėvelę bei palaikykime maždaug - minučių kambario temperatūroje.
3
Po to padaliname tešlą į kelias dalis, kad būtų lengviau ją iškočioti (galima dalinti ir į , iškočiokime kaip įmanoma plonesnį tešlos lakštą bei formuokime skaniuosius žagarėlius.
4
Pasiruošiame iš karto visus, nes žagarėliai kepa labai greitai, tad tikrai nespėsime virti bei kočioti kitų tuo pačiu metu. Galiausiai verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Kai jau atvės apibarstome cukraus pudra. Tikras gardumėlis! Skanaus.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.