Traškieji vištienos kukuliai su makaronais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mėgaukitės šių traškių vištienos kukulėlių paprastumu su makaronais. Lengvai pagaminami ir auksiniu traškumu pasižymintys mėsos kukuliai pagerins jūsų savaitės vakaro vakarienę įdedant nedaug pastangų. Mėgaukitės puikiu traškios tekstūros ir pikantiško skonio deriniu kiekviename kąsnyje!

Ingredientai

Itališki lakštiniai: 200 gramų
malta vištiena: 300 gramų
kario prieskonių milteliai
malti juodieji pipirai
druska
svogūnai: 1 (didelis)
česnako skiltelės: 1 (tarkuota)
džiūvesėliai
aliejus: 500 mililitrų
Padažui:
liesa grietinė: 100 mililitrų
druska
malti pipirai
česnakas
krapai
petražolės
ištirpintas pelėsinis sūris: 50 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia, užverdame vandenį makaronams bei įkaitiname puode aliejų. Kol vanduo bei aliejus kais, ganėtinai smulkiai supjaustome svogūnus, sumaišome su mėsa, česnako skiltele, įberiame prieskonių – kario, druskos ir pipirų. Mėsos kukulius šiek tiek suvilgome vandeniu bei apvoliojame džiuvėsėliuose.
2
Tada išverdame makaronus, o mėsos kukulius apkepame įkaitusiame aliejuje. Padažą paruošiame sumaišydami visus nurodytus ingredientus. Makaronus sudedame į lėkštę, užpilame padažu, kukulius nusausiname virtuviniu rankšluosčiu bei uždedame ant makaronų. Patiekiame nedelsdami. Tikras skanumėlis vištienos ir makaronų mėgėjams.