Traškūs bulviniai blynai su cukinijomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

cukinijų: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
bulvių: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
džiūvėsėlių: 1/2 stiklinės (maltų)
miltų: 3 šaukštų
kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
druskos: 1 arbatinio šaukštelio
pipirų: 1/4 arbatinio šaukštelio
kiaušinių: 3
svogūnų: 1
česnakų: 2 skiltelių
rapsų aliejaus: 4 šaukštų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia bulves bei cukinijas sutarkuojame šiaudeliais. Nusunkiame susidariusį skystį. Kiaušinius išplakame. Svogūną bei česnaką smulkiai supjaustome. Viską sumaišome.
2
Tuomet atskirame inde sumaišome sausuosius ingredientus - maltus džiūvėsėlius, miltus, druską, pipirus bei kepimo miltelius. Suberiame į tarkius bei vėl gerai išmaišome.
3
Galiausiai šaukštu formuojame blynus bei kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus. Skanaus!