Traškūs mėsiniai kukuliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Traškūs mėsiniai kukuliai tai patiekalas skirtas mėsos mėgėjams. Jis yra greitai ir lengvai paruošiamas, šis patiekalas tikrai nenuvils jūsų šeimos.

Ingredientai

500 g kiaulienos faršo
100 g smulkiai pjaustytos rūkytos šoninės
50 g smulkintų svogūnų laiškų
šaukštas smulkintų šviežių petražolių lapų
100 g kubeliais pjaustyto puskiečio sūrio
1 kiaušinis
0,5 stiklinės kukurūzų dribsnių
po žiupsnelį druskos, maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumaišykite kiaulienos faršą su šonine, svogūnais, petražolėmis, žiupsneliu druskos bei pipirų.
2
Iš gautos masės formuokite kukulius, į kurių vidų įkimškite po gabalėlį sūrio.
3
Suvilgykite kukulius kiaušinio plakinyje ir apvoliokite pasmulkintuose dribsniuose.
4
Paruoštus kukulius išdėliokite kepimo skardoje ir kepkite apie 15 min. iki 190 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
5
Kukuliai gardūs ir šilti, ir šalti.
6
Patiekiami su marinuotais burokėliais arba korėjietiškomis morkų salotomis.