Tešlai skirtus produktus suminkykite ir padalinkite į 3 dalis.
2
Į dalį, skirtą cinamoniniams sausainiams, papildomai įminkykite: 2 šaukštus skysto medaus, 2 šaukštus krakmolo ir 1,5 šaukštelio cinamono.
3
Į smaližiams skirtą dalį papildomai įminkite: 2 šaukštelius meduolių prieskonių ir po 3 šaukštus maltų riešutų bei šokoladinio likerio
4
Į dalį, skirtą kvapiesiems sausainiams, papildomai įminkykite: 3 šaukštus maltų migdolų, 3 šaukštus amareto ir pora lašelių karčiųjų migdolų aromato.
5
Tešlos gniužulus 1-2 paras palaikykite šaltoje vietoje. Po to juos atskirai perminkykite, iškočiokite 4 mm storio lakštus ir skirtingomis formelėmis išspauskite sausainius.
6
Kepkite apie 12 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.