Troškinys su vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Atėjus šiltajam metų laikui ir gražiems bei saulėtiems orams norisi kažko lengvo, greito, sveiko ir skanaus. Šis troškinys puikus sveikas pasirinkimas pietų ar vakarienės stalui.

Ingredientai

400 g krūtinėlės file (galima gaminti ir iš nurinktų vištos blauzdelių)
300 g žaliųjų žirnelių
200 g morkų
200 g virtų ryžių
Prieskoniai: česnakas, svogūnas, pipirai, druska ir kiti pagal skonį
Šiek tiek aliejaus troškinimui ir kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti keptuvę, į ją įpilti aliejaus ir suberti susmulkintą vištienos file arba vištos blauzdeles.
2
Sutarkuoti morkas, nusunkti žaliuosius žirnelius, supjaustyti svogūną, česnaką.
3
Mėsytę troškinti tol, kol susidarys vištienos troškinys, o vištiena bus iškepta/ištroškinta.
4
Suberti sutarkuotas morkas, žirnelius, prieskonius, viską pamaišant dar patroškinti.
5
Galima patiekti ant virtų ryžių įsidėjus troškinio, arba virtus ryžius sumaišius su troškiniu keptuvėje.